Recensies

Hoe heb jij de behandeling(en) bij Base-Ik ervaren? Laat ons weten hoe tevreden jij bent door de volgende 10 vragen te beantwoorden: https://nl.surveymonkey.com/r/R59MBCL

Janine kan toveren! Wat ben ik blij dat ik haar heb leren kennen! Wonderen heb ik haar zien verrichten, bij mijzelf zodat ik weer een stuk lekkerder in mijn vel zit en zeker ook bij mijn zoontje van toen bijna drie waar we een waterbreukoperatie die al gepland stond af hebben kunnen zeggen omdat deze spontaan is genezen dankzij Janine. Ik kan Janine bij iedereen aanraden! 😁

***

Na veel verschillende behandelingen te hebben gedaan had ik weinig vertrouwen meer in therapeuten. Het enige wat ik kreeg was super veel supplementen en wat ik wel en niet mocht eten en als ik mazzel had nog een voorbeeldrecept. Daarom vond ik het wel spannend om toch weer met iemand te gaan werken omdat mijn gezondheid nog steeds niet over was. Na een kort gesprek met Janine wist ik dat ik bij haar aan het goede adres was. Ze hoorde me en wist door een aantal goede vragen te stellen bijna zeker wat er met me aan de hand was. Ze stuurde voor de zekerheid nog een test op en ja hoor ze had gelijk. Fijn om dat ook bevestigd terug te zien wat het vertrouwen nog meer deed groeien. Wat me opviel in de behandelingen daarna is dat Janine veel tijd vrij maakt voor je en echt naar je luistert en met je meedenkt. Ik vond het vooral fijn dat ze op een goede manier supplementen inzet en niet gelijk 50 verschillende soorten en varianten. Daarnaast kreeg ik een heel boekwerk met tips en recepten waaruit ik kon putten zodat het makkelijker voor mij werd om mijn nieuwe eetpatroon toe te passen. Aangezien ik weinig energie had miste ik deze informatie vaak bij andere therapeuten. Dus heb je al heel veel geprobeerd, weet je maar niet wat er met je aan de hand is, zegt de dokter dat je niks mankeert maar voel je zelf dat er wel wat is dan is Janine de vrouw waar je moet zijn! Of je bent slim en bespaard heel veel geld door gelijk naar haar toe te gaan 😉 jammer dat ik jou niet eerder kende Janine en super bedankt voor al je hulp!

***

Janine heeft een grote rol gespeeld in mijn herstel van ziekte van Lyme. De combinatie van voedingsadvies, bloedanalyses, supplementen, NEI en coaching die zij inzet maakt dat ik mij steeds beter voel.

***

Janine is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is veelzijdig, denkt mee met de mensen die ze helpt, houdt haar kennis goed op peil en heeft het hart op de goede plaats!

***

Twee en een half jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Janine. Door verandering van eten, aanvullende vitaminen en mineralen, de gesprekken, bloedanalyses en NEI behandelingen voel ik me enorm veel beter en fitter en blijf ik stappen maken in mijn gezondheid en bewustwording. Daar ben ik dus heel erg blij mee! Tessa 40 jaar.

***

Al jaren last van buikpijn, vooral rond de menstruatie. Ik dacht altijd dit hoort er gewoon bij! Toen we een tijdje terug besloten dat het tijd was om onze kinderwens in vervulling te laten gaan en dit niet wilde lukken en er niets uit kwam in het ziekenhuis, ben ik bij Janine terecht gekomen wat een topper met veel kennis. We zijn er nog niet maar voel me veel beter, de vermoeidheid is minder weinig tot geen last meer van de menstruatiepijn! En de buikpijn is ook zo goed als weg. Wat onder andere komt door aangepaste voedingspatroon die Janine persoonlijk voor mij gemaakt heeft. Maar ook door dat Janine veder kijkt. Ik weet dan ook zeker dat onze wens snel uit komt.

***

Heel blij ben ik met mijn collega Janine! Haar sterk ontwikkelde intuïtie en de juiste vragen die ze stelt brengen me altijd weer een stap verder. Blij met de spiegels die ze voorhoudt voor wat je zelf niet ziet. Alles is mogelijk, daar staat ze voor en gaat ze voor!
Sandra van der Steen – natuurgeneeskundig therapeut

***

Beste Janine,
Ik ben heel blij dat ik in jou praktijk ben geweest.
Met relatief weinig behandelingen zijn mijn darmen nu een heel stuk beter op geworden!
Bedankt voor goede voedingsadviezen en alle andere tips.
Keep up the good work!!
Groet Willem

***

Janine is voor mij een perfect alternatief voor mijn huisarts die me nooit serieus nam. Jarenlang liep ik rond met hoofdpijn, een gebrek aan energie en veel meer vage klachten. Ik heb van alles geprobeerd, vaak genoeg bij de huisarts geweest, maar die vond dat ik maar naar een praatgroep voor mensen met onverklaarbare klachten moest gaan. “Leer er maar mee leven.” Ik was zo boos en voelde veel onmacht…want ik wist dat er meer aan de hand was. Eenmaal bij Janine onder behandeling bleek één van de oorzaken een behoorlijk tekort aan vitamine B12 waar ik waarschijnlijk al van kleins af aan last van had. Janine gaat dus altijd op zoek naar de ware oorzaak van je klacht en pakt die bij de bron aan. Ze heeft oprechte aandacht voor je en een holistische kijk op gezondheid. Superfijn en echt effectief dus. Ik voel me sinds ik B12 bij slik en op mijn voeding let zo veel beter! Dank je wel Janine!

***

Wat is er in mijn voordeel allemaal veranderd nu ik ( 2 jaar) bij Janine onder behandeling (MS)ben?
Meer rust in mijn lijf en hormonen, controle en stabiliteit op de ziekte MS, een maatje kleiner haha was niet nodig wel fijn, voel nu heel goed welk voedingsmiddel ik moet laten staan en welke mij heel goed doen, meer energie en gemiddeld betere nachtrust. Dit allemaal door een persoonlijk afgestemd voedingsplan, gerichte suppletie nav verschillende bloedanalyses. Omdat het werkt ben ik daar voor gegaan. De knop was/is om!!Ik heb heel veel vertrouwen in haar aanpak en werkwijze. Bedankt Janine en heel veel succes!!
Yvonne

***
Eczeem is hardnekkig. Het beperkt je in je sociale leven en om maar niet te spreken van de klachten van jeuk roodheid en schilfers . Mijn gevoel was dat ik er nooit meer van af zou komen. In ieder geval niet in de reguliere zorg.
Via een vriendin kwam ik bij Janine terecht. Na een paar behandelingen voelde ik en zag ik het verschil al.
Ik was sceptisch in het begin, maar haar aanpak van allerlei therapieën en kennis/inzichten die ze in huis heeft, deed bij mij het gevoel geven dat ik eindelijk op de juiste plek zat.
Zo vaak nu, zou ik andere willen aanraden om bij haar onder behandeling te gaan. Omdat je vooral bij chronische aandoeningen niet de juiste zorg en aandacht krijgt om er van af te komen.
Bij Janine is het samen zoeken naar de oorzaak en die behandelen en niet alleen symptomen bestrijden zoals dat bij de reguliere zorg gebeurd.

Bedankt Janine

***

Aanbeveling:

Sinds ik met voeding en gezondheid bezig ben laat ik een tot twee keer per jaar mijn bloed nakijken om te weten hoe het er echt voor staat met mijn gezondheid!
En wat een aanwinst is Janine voor mij! Een pro in haar vak en zo indrukwekkkend wat ze er allemaal uit kan halen en hoe ze met passie haar vak uitoefent. Ze heeft mij en veel van mijn clienten echt op weg geholpen naar een betere gezondheid. Een echte aanrader als je gezondheid je grootste goed is!

Suzanne Poot

Plantaardig health coach,
Auteur Rauw naakt en gezond

***

Toen ik voor het eerst bij Janine kwam kende ik haar nog niet, maar ze voelt gelijk hoe ik in elkaar steek. Ik voelde me op mijn gemak en ging vol vertrouwen het traject in. Dit heb ik als heel fijn ervaren! Liefs Manon.

***

Als de dokter zegt dat je prikkelbare darm syndroom heb en daar maar moet leren leven!!
Dus leren leven met Buikpijn, opgeblazen gevoel, moeheid, rugpijn en problemen met de stoelgang kan je dat doen.
Als je daar geen zin in heb kan je naar Janine gaan na een korte tijd voel je je kipfit, nooit meer buikpijn en kan je weer Leven!! Niet leren leven.

***

Als je een huilbaby heb die overdag oke is maar snachts alles bij elkaar schreeuwt kan je allerlei redenen bedenken waarom en je kan er mee leren leven maar als niks helpt kan je ook naar Janine gaan en heb je een heerlijk tevreden kindje.

***

Toen ik vorig jaar last kreeg van ontzettende jeuk op mijn armen en benen ben ik na veel allergie tabletten van de huisarts die niet werkte naar Janine toe gegaan.
Bij Janine schrokken wij van de grote “haar” in mijn bloed beeld,
Gelijk kreeg ik een dieet en supplementen mee, ik was volledig van mijn jeuk af en tot de dag ben ik er vanaf en kom nog steeds regelmatig bij Janine voor een check up.
Het is altijd prettig om bij Janine te komen en het werkt vóór mij super!
Liefs Anneroos

***

Nadat ik het zat was om maar door te modderen met mijn vermoeidheid, vergeetachtigheid en diarree, kwam ik uiteindelijk bij Janine terecht.
Uiteraard eerst van alles geprobeerd in het reguliere circuit zo als dat heet. Gelukkig is daar niets ernstigs naar boven gekomen. Wel een auto immuun ziekte, maar ja daar kan je niets mee, toch?
Toen mijn kleindochter na een behandeling bij Janine wonderbaarlijk snel opknapte zei mijn schoondochter gelijk dat het wellicht iets voor mij zou zijn.
Ik heb speciaal mijn bloedgroep laten prikken om er achter te komen dat ik bloedgroep A heb. Laat Janine daar nou net dol op zijn 😉
Er bleken voedingsstoffen te zijn waar ik (nog) niet tegen kan, maar als ik die uit mijn voeding laat heb ik geen spetterpoep meer en duidelijk veel meer energie.
Met verschillende aanvullende mineralen en vitamines ben ik duidelijk meer mens.
Waar een arts je niet op wijst zegt Janine je. Mijn borst implantaten kunnen wel eens voor een heel groot gedeelte schuldig zijn aan mijn (zwakke) gezondheid. Gelukkig is ook in de media zo af en toe een kritisch geluid te horen, het is niet lichaamseigen dus je lichaam is 24/7 aan het vechten tegen deze indringers. Ze gaan er dus uit, dat zijn moeilijke beslissingen, maar ik vind mijn gezondheid toch belangrijker! Vind jij dat ook, dan kan Janine wellicht ook iets voor jou betekenen, ik gun het iedereen!
Nelly

***

Janine is zeer deskundige en ervaren! Ze heeft mij van heel veel klachten lichamelijk en geestelijk afgeholpen. De nei heeft mij zoveel inzichten gegeven! Ik ben een heel ander mens geworden!

***

Janine is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is veelzijdig, denkt mee met de mensen die ze helpt, houdt haar kennis goed op peil en heeft het hart op de goede plaats!

***

Janine is een spontane vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Janine werkt professioneel en kijkt naar alle facetten die met je lichaam én geest te maken hebben. Het was soms confronterend (op voedingsgebied ;), maar Janine geeft net dat zetje dat ik nodig had.

***

Janine is een open en warm persoon. Met oog voor detail weet ze te helpen daar waar het nodig is. Ze heeft een set aan vaardigheden die je niet veel tegenkomt en ze is bereid om een probleem van veel kanten aan te pakken. Met haar kennis van alternatieve geneeswijze helpt ze je ten harte.

***

Janine is deskundig en gedreven. Zij gaat recht op de oorzaak van een probleem af, doorziet een complexe achtergrond en weet dan te reduceren tot 1 of 2 hoofdlijnen. Ik kom sinds jaren bij haar terug met kleine en grote vragen. Dorine van Heerdt

***

Maart 2016 was ik aan het reizen in India, hier werd raakte ik een week aan de diarree.
Vervolgens een maand later toen ik in Indonesië was werd ik weer ziek en kreeg ik weer diarree met nog wat bij verschijnselen zoals koorts, hoofdpijn en ziek voelen.
Dit duurde gelukkig wat minder lang en was met drie dagen over.
Vervolgens twee weken later werd ik weer ziek met als hoofdklacht weer diarree, koorts en hoofdpijn en ziek voelen. Dit duurde vervolgens weer een week en vroeg me onderhand wel af wat er gaande was in mijn lijf? Had ik iets opgelopen onder mijn reis? Of wat was het dat mij steeds ziek maakte?
Ik raad pleegde Janine en had een consult via Messenger. Wat er gaande was is dat ik een emotie had overgenomen van mijn vriend waar mee ik aan het reizen was. Dit sloeg op mijn dunne darm waardoor ik steeds aan de diarree raakte.
Ook speelde er andere emoties mee die ik niet los kon laten. Janine gaf mijn dit inzicht en haalde ook de emotie weg van mij dunne darm. De volgende dag was mijn ontlasting al flink aan het verbeteren en de dag erna was het weer zoals van ouds.
Om wat meer bij mij zelf te blijven qua emoties ben ik gaan weer gaan mediteren en neem af en toe wat meer tijd voor me zelf.
Dit liet mij zien hoe heftig je lichaam kan reageren op emoties die vast komen te zitten in je lijf.

***

Klacht: migraine

Goededag lieve mensen,

Korte tijd geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Nei.
Mijn therapeute overtuigde mij dat het zeer aanzienlijk was dat ik van
mijn klachten af kon komen dmv Nei in verband met migraine,
spannings hoofdpijnen en lichamelijke klachten. Ik heb de kans aangepakt,
omdat ik smachte naar een uitkomst voor mijn hoofdpijnen en lichamelijke
klachten. Zij bleek en blijkt zeer geconcentreerd, efficiënt, gestructureerd,
doelmatig en liefdevol te werk te gaan. Tijdens haar behandeling vind ik haar
ook zeer krachtig over komen. Voor zover als het er nu naar uit ziet en ik ervaar,
is het zo dat ik kan zeggen dat ik vanaf de 1e behandeling +/- twee maanden
geleden het risico heb gnomen om direct geheel te stoppen met de reguliere,
dagelijkse medicatie ter preventieve preventie van migraine. Daarnaast heb
ik ook spannings hoofdpijnen. De afwisselende spannings hoofdpijnen en
migraine staken gemiddeld 2 tot 3 keer per maand op. Tot nu toe heb ik nog
maar 1 migraine aanval gehad kort geleden. 1 keer in de maand rond de
maandelijkse periode, was de migraine sowieso een feit, maar misschien
mag deze maandelijkse migraine ook nog wel oplossen zijn op langer termijn.
De spannings hoofdpijnen zijn er nog wel, maar die kan ik door prive
omstandigheden niet afschrijven dat daar geen verbetering in zou zijn.
Maar ik denk toch zeker als die prive spanning er niet zou zijn, deze zo
goed als weg zouden zijn. Voorheen had ik namelijk na mijn werk bijna
altijd hoofdpijn en die ervaar ik nu toch wel als duidelijk minder. Mijn
behandeling bestaan uit het slikken van Celzouten en Bach remedie.
Verder voel ik mij emotioneel sterker. Dat kan ik herleiden uit het feit dat
ik merk dat ik mij al wat sneller uit durf te spreken in situaties waar ik mij
niet direct in kan vinden. Kortom; Ondanks het zeer korte termijn van de
start van de behandeling tot nu toe, zijn er al duidelijke verbeteringen.
Deze verbeteringen hebben tot gevolg dat ik nu ook al kan zeggen dat
meer energie heb ondank prive omstandigheden. Je kan je voorstellen
dat ik dus heel positief ben voor het verloop van de verdere behandeling
en goede hoop heb van mijn klachten af te komen.

Met vriendelijke en zonnige groet, J.P.

***

Afvallen:

Na de serieuze behandeling van Janine Dirkson ben ik in 3/4 jaar twintig kilo! afgevallen. Voor de therapie probeerde ik van alles zonder effect, sterker nog, ik bleef in gewicht aankomen. Na het opheffen van allerlei, door Janine gevonden, blokkades lukte mij het wel om af te vallen. Ik heb er zelf voor moeten werken, maar nu dus met succes! Dank je wel Janine!

– Kaatje Tip(t) –

***

Recensie Eczeem:

Ik heb de NEI behandeling als zeer goed ervaren. Sommige zijn zelfs verdwenen. Ik voel me een stuk fitter en ook word ik weer fit wakker. Mn huid voelt zachter en ik ben helderder in mijn hoofd. Heb echt het gevoel dat er wat gebeurt is. Ben behandeld door mevr. Dirkson, dit voelde erg goed. Ze voelde me goed aan, is heel geduldig en denk goed mee. Komt zeer professioneel over. Ben blij dat ik op deze manier met NEI in contact ben gekomen.

– Behandeld door Janine Dirkson

***

Recensie Hooikoorts:

Na jarenlang last te hebben gehad van hooikoorts kwam ik bij Janine terecht omdat ik er nu toch eindelijk wel eens van af wilde. Na 1 simpele behandeling waarin Janine snel tot de oorzaak van mij hooikoortsklachten, zoals loopneus, niezen, jeukende ogen, kwam. Na deze behandeling, waarin we veel gelachen hebben, ben ik nu volledig van mijn klachten af, ik kan weer met plezier op de fiets stappen en genieten van net gemaaid gras en de heerlijk geurende bloeiende bomen en planten. Ik kan Janine echt aanraden als therapeut! Janine heeft het voorjaar voor mij veel leuker gemaakt, dank je wel Janine!

– Susan –

***

Mijn hele leven had ik al last van astma, eczeem en darmklachten. Tijden ben ik opzoek geweest naar de juiste alternatieve behandeling. Want bij de dokter en het ziekenhuis kwam ik niet verder. Tot dat ik Janine tegen kwam. Zij heeft gezocht naar de dieper liggende oorzaak van mijn problemen. Deze hebben wij aangepakt en sinds ik gestart ben met haar behandeling werd mijn astma steeds minder. Al snel was ik gestopt met mijn medicijnen en werd ik ontslagen bij de longarts. Om de 3 maanden kreeg ik standaard bronchitis en werd ik heel erg ziek. Sinds ik gestart ben met de behandeling van Janine heb ik dit niet meer gehad. Ik ervaar de behandeling van Janine als zeer positief en ben blij dat ik haar gevonden heb. Dit heeft mijn leven zeker wel veranderd!

Ik kwam bij Janine omdat ik al 20 jaar pijn in mijn lijf heb, ik heb n.l. fibromyalgie Ook had ik last van slapeloosheid en ik was heel onzeker, mijn schoondochter kwam al bij Janine en zei waarom ga je niet mee, ik wilde eerst niet mee omdat ik niets met natuurgeneeskunde had maar ik dacht baat het niet het schaadt ook niet Ik ben nu ongeveer 5 maanden bij Janine onder behandeling en ik moet zeggen dat de pijn een stuk minder is geworden en ik slaap ook weer heerlijk Mijn onzekerheid heeft ze ook aangepakt en dat gaat ook veel beter Ik ga altijd graag naar Janine ze is goed in haar vak dat blijkt wel uit mijn vooruitgang, ze is gezellig en ik voel mij er erg op mijn gemak ook neemt ze echt alle tijd voor je Dankzij Janine heb ik minder pijn en slaap ik weer heerlijk kortom mijn leven is een stuk aangenamer geworden!!

De benadering is ontspannen, en verhelderend

– Opa –

***

Het was druk bij ons in huis met de kinderen en mijn man en ik want de energie was niet goed. Na de behandelingen is het veranderingsproces verder zijn gang gegaan. Aanvullend met adviezen over voeding en uitleg hoe de wereld om je heen reageert gaat het nu helemaal super!! Ze neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Er kwamen dingen naar boven waar jezelf niet bij stil staat maar tot grote inzichten kan leiden waardoor je net wel die beslissing neemt of iets los kan laten wat je bezig houd. Wij hebben er heel veel aan gehad!!

Bedankt Janine!!

– Nance33 –

***

Janine is een enorm prettige therapeut. Ze is betrokken bij de client en gedreven om verbeteringen te bereiken. Ze bekijkt het complete beeld van een client en daarmee weet ze allerlei kenmerken en klachten aan elkaar te knopen en te behandelen.
Ik zou Janine zeker aanraden als therapeut!

– Claudy –

***

Ik heb de therapie van ons paard als zeer bijzonder ervaren. Heerlijk dat je een dier van alle stress en pijn kan verlossen door middel van deze therapie. Hij is zo opgeknapt en zo’n ander paard geworden en mijn dochter heeft daar met haar eigen kracht aan meegewerkt door middel van oefeningen die ze van Janine moest doen. Alles weghalen en loslaten bij het paard. Het is moeilijk uit te leggen wat het in jezelf en in het dier losmaakt.
Mijn advies is doe het gewoon en je zal het ervaren.

– Patricia –

06-27122571

Schipperslaan 4F
1906 BG Limmen

Klachtenprocedure

2020 | Ontwikkeld door TC Media