De Base-ik methode

De Base-ik methode is een unieke en onderscheidende methode die jou het beste biedt om de onderliggende oorzaken van je klachten in kaart te brengen. Zodat we deze kunnen oplossen en je herstelt van je klachten. Het is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor vele mensen met uiteenlopende klachten.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat je echt kunt herstellen, je je weer fit voelt en lekker in je vel zit. Mijn ervaring is dat er veel te weinig verbanden tussen allerlei klachten, symptomen en oorzaken worden gelegd. Verbanden die er echter zeker wel zijn!

Binnen het reguliere circuit kan men voor bepaalde klachten geen oplossing of verklaring vinden. Vaak wordt de oplossing geboden door middel van het voorschrijven van medicijnen en dus symptoombestrijding. Die medicijnen geven op hun beurt weer bijwerkingen en beperkingen.

Ook blijft de klacht bestaan, weliswaar onderdrukt. Ik geloof dat ik een oplossing kan bieden voor tal van problemen en/of klachten die veelal niet op te lossen of te verklaren lijken.

Ik onderscheid mijzelf door te kijken naar meerdere onderliggende oorzaken van jouw problemen of klachten.

Het Base-ik herstel programma 90 dagen/13 weken
Dit programma bestaat uit:
– Intake door middel van de eerste Levend Bloed Analyse,
– Behandeling met de Base-ik testmethode in combinatie met NEI
– Je voedingsherstelplan inclusief uitleg, tips, weekmenu’s en recepten via een slim online programma
– 3 Vervolg bloedanalyses met persoonlijk suppletie advies
– Begeleiding richting de beste versie van jezelf!

06-27122571

Schipperslaan 4F
1906 BG Limmen

Klachtenprocedure

2020 | Ontwikkeld door TC Media