Pakketten Base-Ik

 

 

 

 

 

 

 

Mijn visie is dat je altijd met voeding begint zodat je lijf tot rust kan komen. Zodat je kan herstellen zonder overbelast te worden door voedingsmiddelen die niet geschikt zijn voor jouw gezondheid. Wanneer er langdurige en/of chronische klachten zijn is er altijd sprake een onderliggende reden/trauma, hormonale verstoring en een verminderde opname en/of groter verbruik van vitamines/ mineralen/ vetzuren etc.

Om een echte reset te maken zijn er 3 periodes van 28 dagen of wel 12 weken nodig.

Bij deze reset kan ik jou helpen!

Wil je zelfstandig aan de slag dan is dat mogelijk doormiddel van het voedingsherstelplan.

Zou je graag de microscopische bloedanalyses ervaren in combinatie met de Base-ik methode & NEI dan is pakket Base-ik heel geschikt.

Je kiest voor het pakket Base-ik compleet, omdat je het totaalplaatje wil.
Je wilt zowel met je voeding aan de slag als door mij begeleid worden vanuit de bloedanalyses, suppletie advies, de Base-ik methode & NEI.

Daarom is het Base-ik compleet pakket voor jou de beste keus.

Hieronder lees je meer over de 3 opties, ik ben benieuwd naar welke optie je voorkeur uit gaat.

Pakket 1: Voedingsherstelplan
3 maanden voedingsplan met weekmenu’s, boodschappenlijsten en 50 verschillende recepten in combinatie met online begeleiding.

Klik hier voor meer informatie over het voedingsherstelplan

 

Pakket 2: Pakket Base-ik

Bestaat uit 4 consulten:

 • Week 1 – Bloedanalyse, huidige medicatie & suppletie check, voedingsadvies stap 1.
  We zien hoe je er echt voorstaat en wat de mogelijke onderliggende oorzaken zijn waardoor je tot nu toe niet volledig bent hersteld.
 • Week 2 – Base-ik methode in combinatie met NEI, nu pakken we de echte onderliggende oorzaak aan, waardoor ziekte/klachten instant worden gehouden en dat wat het zelfherstellendvermogen ondermijnt.
 • Week 3 – Nulmeting
  Op dit moment wordt heel duidelijk wat er verder nog nodig is en dat wat er eerder nog verborgen was laat zich nu zien. Dit is het moment dat we je suppletie advies maken en waar nodig nog een verdiepende stap qua voeding zetten.
  Door de stappen die we hebben gezet is er heel veel ingang gezet en al veel veranderd. Dit gaan we zien in het bloed tijdens de bloedanalyse en daarna kunnen we de puntjes op de i zetten.
 • Week 7 – Eerste check na 4 weken.
  Je bent zelfstandig met je suppletie en voedingsadvies deze weken aan de gang geweest. Wanneer je vastloopt kan je mij bereiken en help ik je weer gemakkelijk verder te gaan.

Bekijk hier de beschikbare datums & tijden

 

Pakket 3: Pakket Base-ik Compleet
Bestaande uit 5 consulten verspreid over 12 weken in combinatie met het voedingsherstelplan. De 12 weken zijn het minimale aantal weken die er nodig zijn voor een blijvende verandering.

Pakket Base-ik Compleet = optie a en b + een extra consult met een pakketkorting.

 

 • Pakket 1 (voedingsherstelplan) = € 237 euro
 • Pakket 2 (Pakket Base-ik) = € 397 euro
 • Pakket 3 (Pakket Base-ik Compleet) = € 697 euro (meest gekozen)

06-27122571

Schipperslaan 4F
1906 BG Limmen

Klachtenprocedure

2020 | Ontwikkeld door TC Media